Over mij

IDKARIN,

Dat ben ik, Karin Wagemakers.

IDKARIN maakt alweer verschillende jaren tassen, of van nieuw leer of van hergebruikt materiaal zoals van een oud leren jasje wat je dierbaar is of van je oude leren bank die je deur uit doet maar waar nog hele mooie stukken leer aan zitten. Maar ook van nieuw leer maak ik graag mooie stoere tassen. In de afgelopen tijd zijn er ook zeker een aantal favoriete modellen ontstaan en om het wat overzichtelijker te maken heb ik ze nu namen gegeven. Dit zijn meisjesnamen van 3 letters gewoon basic zoals mijn tassen ook zijn er zijn heel wat meisjesnamen van 3 letters dus kan ik nog wel even vooruit.

Op mijn pagina 'De ideale tas' kun je in een overzicht zien uit welke modellen je kunt kiezen en wat de mogelijke opties zijn.

Zoals een extra vakje achter in de tas of een extra schouderriem etc…..Ook de prijzen zijn erbij vermeld deze zijn zowel voor een tas van nieuw leer als een tas van hergebruikt materiaal. Soms kan het voor een tas van hergebruikt materiaal nog iets duurder zijn en dit zit hem dan voornamelijk in de tijd die ik er meer voor nodig heb om tot een mooi eindresultaat te komen.

Dus geef je wensen aan en samen gaan we dan DE IDEALE tas voor jou samenstellen.

 

 

 

 

© 2016 - 2024 IDKARIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel