Werkwijze

 

Laat IDKARIN u inspireren !

Je wilt als particulier of bedrijf eens iets anders met je interieur. Of je start net in je nieuwe bedrijf of woning. Wat je niet mooi vind weet je meestal wel, maar wat dan wel?  Er is zoveel informatie te vinden in winkels en op internet dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

IDKARIN kan je helpen de juiste inspiratie te vinden om tot een mooi eindresultaat te komen en er toch je eigen Touch aan te geven. 

Ik werk geheel onafhankelijk en struin op internet allerlei sites en webshops af en bezoek beurzen en markten om voor jou de leukste en hipste meubelen en accessoires op te snorren, die ook nog prima bij jouw budget passen.

Van alle ideeën voor meubels en accessoires verzamel ik afbeeldingen, waarmee een sfeercollage  (moodboard) wordt samengesteld. Ook lever ik indien gwenst een passende kleurkaart hierbij.

Als je niet voor verrassingen wilt komen staan, is het mogelijk in 3D een fotorealistische impressie van de toekomstige inrichting uit te werken, aan de hand waarvan  je de juiste keuzes kunt maken.

Wanneer ik de eerste keer bij je langs kom, heb je op mijn advies al in woonbladen, tijdschriften of Pinterest gekeken en beelden gezocht die je aanspreken, Dit kunnen ook gewoon plaatjes of foto’s zijn die je mooi vind qua sfeer en kleur. Mocht je geen woonbladen in huis hebben, IDKARIN heeft er volop, waar je gewoon uit mag scheuren en knippen.

Tijdens mijn bezoek zal ik foto’s maken van de ruimte en het interieur welke je wilt wijzigen en ook van de meubels en elementen die je straks graag wilt behouden. Ook de maten zullen globaal worden opgenomen. Deze informatie vormt de basis van waaruit de 3D impressie wordt opgebouwd.

Het liefst werk ik met een totaalplaatje, dus moodboard, kleurkaart en 3D impressie. Maar in overleg zijn ook andere varianten mogelijk.

Tijdens of kort na het bezoek laat ik u weten wat de kosten zullen zijn. Ik kijk ernaar uit om u te inspireren, dus bel mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

© 2016 - 2024 IDKARIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel