Nieuw product Lekke Tuub

Naast het recyclen van gebruikt leder voor het vervaardigen van originele tassen, etuis en portemonnees ben ik gestart met een nieuwe productlijn ‘lekke tuub’.

Oude fietsbanden veranderen in hippe broekriemen. De afgedankte fietsbanden zamel ik in bij fietsenmakers in de regio. Elke fietsband wordt eerst zeer grondig gereinigd en daarna verwerkt tot broekriem. Elke riem is uniek, want de veelheid aan bandenprofielen en kleuren is ongekend. En met het dragen van een gerecyclede fietsband draag je ook nog actief bij aan een beter milieu. Een win-win situatie dus.

 

Houd er rekening mee dat het gebruikte fietsbanden zijn. Ze zijn goed gewassen en nagekeken maar er kan natuurlijk altijd iets over het hoofd gezien zijn. Alle riemen zijn gemaakt van XS  tot XL het eerste gaatje zit op 85 cm en het laatste op 120 cm. Het is gemakkelijk om ze zelf in te korten met een scherpe schaar of er een gaatje bij te maken met een gaatjestang of je gaat even bij de schoenmaker langs. Heb je belangstelling voor zo'n hippe lekke tuub, neem dan contact met mij op of ga naar de webshop fietscadeau https://fietskado.com/broekriem-gerecycled/ waar je de lekke tuub kunt bestellen. Of woon je in de buurt loop dan eens binnen bij Goesting in Gilze.https://www.facebook.com/Goesting-1521173921308086 Hier worden ook de lekke tuubs van mij verkocht.

 

          

 

           

 

 

© 2016 - 2023 IDKARIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel