IDKARIN maakt alweer enkele jaren mooie stoere tassen van zowel nieuw als gebruikt leder. Zoals van een oud leren jasje wat je dierbaar is of van je oude leren bank die je wegdoet maar waar nog mooie stukken leer aan zitten

In de afgelopen periode heb ik een aantal favoriete modellen ontwikkeld. Om de collectie wat overzichtelijker te maken heeft elk model tas een naam gekregen. Dit zijn meisjesnamen van slechts 3 letters, dus net zo basic en puur als mijn tassen zijn. En gelukkig zijn er heel wat meisjesnamen van 3 letters, dus kan ik nog even vooruit.

Op deze pagina het overzicht met de verschillende modellen die ik op maat kan maken.  De prijs van de tas staat erbij vermeld. Dit is de basisprijs. Er zijn ook nog extra opties mogelijk. Zoals een extra vakje achter in de tas of een extra schouderriem e.d. Ook is er voor verschillende soorten leer te kiezen. Soms kan het zijn dat een tas van hergebruikt materiaal duurder is dan van nieuw leer.  Reden is dan de extra tijd die nodig is om tot een mooi eindresultaat te komen. Elke tas uit mijn atelier is dus uniek en handgemaakt.

Dus geef gewoon je persoonlijke wensen aan, dan gaan we samen DE IDEALE tas voor jou samenstellen.

 

 

              

 

          

 

        

 

     

 

 

 

 

 

   

 

   

 

© 2016 - 2024 IDKARIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel