Wat is er leuker dan iemand een uniek kadootje geven? Iets unieks waarvan er maar één bestaat. Daar kan IDKARIN voor zorgen. Als je bij mij een leuk cadeautje bestelt, bv een lederen etui, tasje voor de hond of boekomslag, kan ik daar iets heel persoonlijks op laseren. Bijvoorbeeld een leuk tekeningetje van je kind op een etui of de naam en/of afbeelding van je hond op een woeftasje. Of een typische uitspraak die iemand steeds maakt. Een gezegde of leuke qoute is ook mogelijk of een eigen logo. Ik kan dit in verschilende lettertype erin laseren, maar je kunt ook iets met de hand schrijven of tekenen.

En wat ook leuk is, is een doodle. Ik zie je denken: wat is een doodle? Dit zijn tekeningetjes die je maakt als je aan het bellen bent of in een vergadering zit. 

Of het telefoongesprek nu lang of kort is, ik betrap mezelf er steeds op dat ik dan spontaan bloemetjes ga tekeken als ik een pen in mijn hand heb. Dit zijn altijd dezelfde bloemetjes .

    

 

Welke figuurtjes teken jij of je partner, vriendin of collega tijdens een telefoongesprek. Misschien een leuk idee om er een keer een foto van te maken en naar mij te sturen. Dan kan ik bekijken wat er mogelijk is. Lichtere kleuren leer geven het mooiste effect. 

 

 

Sorteer op
  • Stoere schort
    Stoere schort

    Is hij niet stoer ? Deze schort gemaakt van een mooie oude leren vintage bank gemaakt van tuigleer. Dit was zo zonde om hem bij het grof vuil te zetten.

    Van de achterkant, rugleuning etc... konden nog mooie tassen,…

    € 49,50
Sorteer op
© 2016 - 2023 IDKARIN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel